Werkzaamheden N794 Heerderweg – Epe

Provincie Gelderland voert groot onderhoud uit aan de N794 Heerderweg- Epe. Van dinsdag 25 mei tot en met vrijdag 30 juli 2021 werkt de provincie aan de kruising N794 (Eperweg) met de Zwarteweg in de gemeente Heerde. Naast het aanbrengen van nieuw asfalt verandert provincie Gelderland de inrichting van de weg op het kruispunt. Daardoor verbetert de verkeersveiligheid.

Werkzaamheden

De weg wordt opnieuw ingericht, waardoor onder andere ruimte ontstaat voor een berm tussen de weg en het fietspad richting Heerde. Naast de asfalteringswerkzaamheden voert provincie Gelderland ook werkzaamheden uit aan de riolering en brengt de provincie belijning aan op de weg.

Bereikbaarheid

Gemotoriseerd verkeer en fietsers worden tijdens de werkzaamheden met een bypass om het werkvak geleid, met uitzondering van week 29. In die week van maandag 19 t/m vrijdag 23 juli 2021 is tussen 19.00 uur in de avond en 05.00 uur de volgende ochtend de bypass niet te gebruiken voor gemotoriseerd verkeer. Verkeer van en naar Epe gaat dan via de A50 en de N309. Deze route staat met borden aangegeven. Fietsers kunnen deze week van de bypass gebruik blijven maken.  De bus blijft volgens de gebruikelijke dienstregeling en route rijden, uitgezonderd week 29. Daarover volgt later meer informatie. Bedrijven blijven tijdens de hele uitvoeringsperiode bereikbaar.

Meer informatie over de werkzaamheden vindt u op: www.gelderland.nl/n794