Gemeentebelangen Epe is opgericht op 11 november 1993. Gemeentebelangen Epe is een vrije onafhankelijke en lokale partij (de enige voor alle vier dorpen). Wij zijn niet gebonden aan welke landelijke partij dan ook en zijn er voor de inwoners van de gemeente Epe.

Steun ons

Iedereen in onze gemeente, die zich aangesproken voelt door ons programma en onze doelstellingen kan onderschrijven, nodigen wij van harte uit ons te steunen.

De fractieleden

Jan van Limburg

Fractievoorzitter

Sinds 2018 fractievoorzitter en raadslid. Ruim 30 jaar ondernemer met interesse in de (lokale) politiek. Kritiek leveren is makkelijk daarom meedoen in de lokale politiek.  

Vera Griep

Fractie- en raadslid

Sinds 2022 fractie- en raadslid. Vera will graag als ervaringsdeskundige een luisterend oor bieden en spreekbuis zijn voor alle inwoners van Epe.

meer over Vera
Mijn naam is Vera Griep en ik ben moeder en grootmoeder van 2 kinderen en 5 kleinkinderen. Getrouwd met Alex en samen al veel meegemaakt in positieve en ook in mindere tijden. 
Wij koesteren de fijne periodes samen met onze kinderen en kleinkinderen. 
Ik heb altijd in deeltijd gewerkt en veel ervaringen opgedaan, welke ik nu ook graag inzet bij Gemeentebelangen Epe.
De mindere periodes in ons leven hebben mij gemotiveerd om met name op te komen voor de kwetsbare inwoners. 
Dit heeft als gevolg dat ik mij politiek verdiept heb en samen met onze fractieleden mij in zal zetten om iedere inwoner ter zijde te staan indien mogelijk. 
Graag wil ik via onze politieke partij Gemeentebelangen Epe en als ervaringsdeskundige een luisterend oor bieden en een spreekbuis zijn voor alle inwoners van de gemeente Epe. 

Igor van Aperen

Fractievolger

Mede oprichter van Gemeentebelangen Epe. Raadslid en wethouder geweest en op dit moment fractievolger. 

 

 

Wij zijn er voor u en betrokken bij

Gemeentebelangen Epe