Over ons

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing the ahlo elit sekido eius mod of the tempor incid dunt ulert labore et dolore all the magna aliqua the mlloi bibendum neque

taco-jan-camera-gemeente-epe-belangen

De fractieleden

Jan-van-limburg-gemeentebelangen-epe

Jan van Limburg

Fractievoorzitter

Sinds 2018 fractievoorzitter en raadslid. Ruim 30 jaar ondernemer met interesse in de (lokale) politiek. Kritiek leveren is makkelijk daarom meedoen in de lokale politiek.

Taco-Hoppener-gemeentebelangen-epe

Taco Hoppener

Fractievolger

Sinds 2018 fractievolger en bijna 20 jaar ondernemer. Heeft een duidelijk beeld hoe de politiek zou moeten werken vandaar ook meedoen en niet alleen kritiek leveren.

Vera-Griep-gemeentebelangen-epe

Vera Griep

Fractievolger

Mijn naam is Vera Griep moeder en grootmoeder van 2 kinderen en 5 kleinkinderen.

Getrouwd met Alex en samen al veel meegemaakt in positieve en ook in mindere tijden.

Wij koesteren de fijne periodes samen met onze kinderen en kleinkinderen.

Ik heb altijd in deeltijd gewerkt en veel ervaringen opgedaan, welke in nu ook graag inzet bij Gemeente Belangen.

De mindere periodes in ons leven hebben mij gemotiveerd om met name op te komen voor de kwetsbare burgers.

Dit heeft als gevolg dat ik mij politiek verdiept heb en samen met onze fractieleden mij in zal zetten om iedere burger ter zijde te staan indien mogelijk.

Graag wil ik via onze politieke partij Gemeente Belangen en als ervaringsdeskundige een luisterend oor bieden en spreekbuis zijn voor alle burgers in Epe.

Veel burgers krijgen te maken met de overheid en het is fijn als je dan de weg gewezen kan worden om zo positief mogelijk je vraag te kunnen oplossen.